Yritys

Tervetuloa mausteiden maailmaan!

Prima-Mausteet on kotimainen, jo vuonna 1961 perustettu mausteita maahantuova ja jatkojalostava yritys. Prima-laatumausteiden raaka-aineiksi hyväksytään vain tuoreimmat ja aromikkaimmat mausteet. Tämän takaa pitkä kokemus alalta ja vakiintuneet päämieskontaktit ympäri maailmaa.

Meille tärkempiä arvoja ovat:

Tuoreus, laatu ja maku – Saat mausteet suoraan tehtaalta; kotimaisella ammattitaidolla, kotimaiseen makuun. Tuotteidemme varastointiaika on minimaalinen, ostamme vain tuoreita eriä jotka lähtevät kiertoon miltei heti - näin takaamme etteivät mausteemme ehdi vanhenemaan varastoilla ja asiakkaille saadaan aina tuoreita ja laadukkaita tuotteita.

Edullisuus – Prima-laatu ei maksa maltaita; isoissa pusseissa pakkauskulujen osuus jää pieneksi ja suoraan tehtaalta ostaessasi ylimääräiset välikädet - ja kulut jäävät pois!

Monipuolisuus - Haluamme tarjota laajan maustevalikoiman lisäksi ”Kaikkea keittiöön”! Mikäli et löydä kaipaamaasi, ota meihin yhteyttä – otamme mielellämme vastaan palautetta ja kehitysehdotuksia!

Asiakaslähtöisyys, joustava ja reipas palvelu – Haluamme palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla ja tehdä jokaiseen kotiin sopivia tuotteita. Ota yhteyttä mikäli sinulla on mitä tahansa kysyttävää tai kommentoitavaa, vastaamme mielellämme! Olemmekin saaneet paljon positiivista palautetta asiakkailtamme, käy vaikka kurkkaamassa täältä!

Kätevästi kotiin jopa parissa päivässä! Tuotteita voi tilata koska ja missä tahansa, vaikka kotisohvalta. Käsittelemme tilaukset heti seuraavana arkipäivänä ja ne toimitetaan mahdollisimman nopeasti – korkeintaan viikossa!

Priman OIVA-raportin löydät osoitteesta:
https://www.oivahymy.fi/hae-yrityksia/