Varainhankinta

Rahat unelmienne luokkaretkeen, leirikouluun tai yhteisen harrastuksen tarpeisiin helposti

Toteuttakaa varainhankintanne helposti Priman houkuttelevilla mausteilla ja parhailla keittiövälineillä. Tuotteitamme on helppo myydä, sillä niitä tarvitaan jokaisessa kodissa. Varainhankinta toteutuu erittäin hyvin etänä koska asiakkaat syöttävät tilauksensa itse sähköisesti verkkokauppaan. Näin asiakkaat myös pääsevät tilaamaan uutuus-, ja tarjoustuotteita.

Prima-laatuun on helppo ihastua. Monet tuotteemme ovat ainutlaatuisia, kuten tuoreet trendikkäät mausteseokset, jotka valmistamme erikoisresepteillä ja itse jauhamalla täällä Suomessa. Terveelliset siemenet, herkulliset makeiset ja strösselit ja kätevät keittiövälineet, kuten kakkuvuoat, veitset ja pursottimet, ovat erittäin kysyttyjä. Näyttävän väriesitteemme avulla tuotteiden myynti on helppoa ja tehokasta. Annamme teille sopivan määrän esitteitä, joihin asiakkaanne voivat rauhassa tutustua ja valita mieleisensä tuotteet.

Varainhankintaa koululuokalle

Toimikaa näin

  1. Ottakaa meihin yhteyttä sähköpostilla tai soittamalla. Yhteystiedot ovat alla. Toimitamme teille tarvittavan määrän esitteitä.
  2. Kootkaa asiakkaidenne tilaamat tuotteet ja kirjatkaa koko tilaus verkkokauppaamme.
  3. Toimitamme tilaukset paketoituna siten, että teidän on helppo toimittaa tuotteet kullekin asiakkaallenne sisältäen lähetteen jossa eritellään tilaajan tuotteet.
  4. Maksatte vain 80 % tuotteiden myyntihinnasta laskullamme ja 20 % osuus keräämistänne rahoista jää teidän käyttöönne.
  5. Yli 100 euron tilauksista emme peri postitus- tai laskutuskuluja.


Yksityiskohtaiset ohjeet löydätte varainhankintaohjeestamme!


Tervetuloa tiimiimme!

Yhteystietomme:
Prima-Mausteet

 

Lue, miten muut ovat onnistuneet

Hausi 03 keräsi vauhtia turnausten kuljetuksiin

Hausi 03 joukkuekuvaKirsi Helin toimi hämeenlinnalaisen jääkiekkojoukkue HauSi 03:n yhteyshenkilönä Prima-Mausteiden suuntaan, kun joukkue päätti hankkia lisävaroja turnausten ja pelimatkojen bussikuljetuksia varten.

Koska Kirsin tyttären luokka oli jo aiemmin kartuttanut leirikoulukassaa Prima-Mausteiden avulla, ja kokemus oli myönteinen, tuntui luontevalta jatkaa hyvin sujunutta yhteistyötä.

– Saimme hyvää palvelua ja kaikki sujui todella helposti meidän kannaltamme. Minulla oli paljon kysymyksiä tilausvaiheessa, joihin sain Primalta asiantuntevat vastaukset. Teimme tilauksen suoraan netissä, ja myös se oli helppoa ja sujuvaa, Kirsi kertoi.

Mukaan varainhankintaan innostui noin puolet joukkueesta. Priman monipuolinen valikoima oli Kirsin mielestä myyntietu.

– Primalta oli kiva tilata, kun jokaiselle löytyi jotakin. Kommentit myös muilta joukkueen vanhemmilta olivat pelkästään positiivisia. Oli helppo myydä tuttavapiirissä, kun valikoimassa oli niin mausteita kuin keittiötarvikkeitakin.

Suolahdella retkikassa karttui

Suolahden Telakkakadun koulun 8 D -luokka on kerännyt varoja luokkaretkeään varten, joka toteutetaan ysiluokan lopulla.

Prima-Mausteet oli uusi, kiinnostava taho, jota päätettiin kokeilla. Luokanvalvoja Kaija Mäkelä kertasi yhteistyön alkua.

– Melkein koko luokka innostui mukaan varainkeruuseen. Monet tilasivat mausteita, mutta myös keittiövälineitä - ja esimerkiksi majoneeseja - tilattiin. Osa oppilaista innostui myymään sukulaisilleen myös muille paikkakunnille, kun monipuolisesta esitteestä löytyi sopivia joululahjaideoita.

Kun iso tilaus oli kerätty, Kaija sai apua muutamalta luokan oppilaalta, jotka halusivat tehdä tilauksen verkkokaupan kautta sähköisesti. Järjestelmää oli helppo käyttää. Tilauksen vaiheissa heränneisiin kysymyksiin löytyi nopeasti vastaukset.

Kokonaisuutena varainhankintaprojekti oli positiivinen. Kaikki tilatut tuotteet saatiin yhdellä kertaa Suolahdelle.

– Tuotteiden saapumista odotettiin innokkaasti ja porukka on vaikuttanut tyytyväiseltä. Tilaamani mausteet ja majoneesit ovat olleet oikein hyviä, Kaija kertoi.

Tilaukset suoraan nettiin

Voitte syöttää varainhankintatilauksenne tuotteet tiimiläistenne ja jopa tilaavien asiakkaidenne voimin suoraan sähköiseen muotoon. Lue lisää