Varainhankintaohje

Kokonaiset 20 % myyntipalkkiona kun teette varainhankintaa Prima-Mausteet herkullisilla tuotteilla!

Kaikki alkaa siitä, kun yhteyshenkilönne, varainhankinnan isäntä/emäntä, ilmoittautuu meille sähköpostitse myynti@prima-mausteet.fi. Digitaalinen kuvasto ja tuoteluettelo ovat ladattavissa verkkokaupan etusivulla.

Varainhankinnan isäntä kerää ensin osallistujien sähköpostisoitteet ja luo itselleen tilin Priman verkkokauppaan. Osallistujien kutsu tapahtuu alla olevasta vihreästä painikkeesta. He saavat sähköpostiinsa linkin ja voivat heti aloittaa ostoksen.


a) Tilaus Priman verkkokaupassa:

  1. Kutsu asiakas itse syöttämään tilaus verkkokauppaan
  2. Lisää kassalinjalla "Kommentti tilaukseen"-kenttään teksti: "VARAINHANKINTA Porukkanne Nimi" sekä tieto, jos tämä tilaus oli viimeinen tilauseränne (voitte tehdä tilaukset useassa erässä, toimitamme varainhankinnan, kun kaikki tilaukset on lähetetty)
  3. Valitse maksutavaksi Svea
  4. Kirjoita yrityksen nimeä kysyvään kenttään koulunne tai yhdistyksenne nimi
  5. Jos maksutapa "Prima lasku" ei tullut näkyviin, lähetä meille sähköpostia myynti@prima-mausteet.fi, niin etsimme keskeneräisen tilauksen ja käsittelemme sen                         
  6. Vinkki: voi olla tiedonkulun kannalta selkeintä, että myyjät työskentelevät verkkokaupassa yhdellä yhteisellä käyttäjätunnuksella, mutta sopikaa silloin kuka ja milloin lähettää kerätyn tilauksen Primalle, jotta ei tule hämminkiä tai teknisiä ongelmia
Tuotteiden toimitus:

Tuotteet toimitetaan pusseittain myyjien nimillä. HUOM! Jokaiselle myyjälle tulee tilauksen mukana lähete tilatuista tuotteista, josta ilmenee myös tilauksen loppusumma. Tuotteet toimitetaan yhteyshenkilön antamaan osoitteeseen. Myyjien tehtäväksi jää jakaa tuotteet omille tilaajilleen ja kerätä maksut tuotteista. Toimitusaika varainhankintatilauksille on korkeintaan 2 viikkoa tilauksen saapumisesta Primalle.

Tuotteen loppuminen, puuttuminen ja reklamaatio:
Mikäli jokin tuote on loppunut, se on vähennetty lopulliselta laskulta, muttei välttämättä vielä keräilylistalta, joka tuotteiden mukana tulee. Tarkista laskulta tuotteen mahdollinen puuttuminen! Mikäli toimituksissa on huomautettavaa tai tilauksista halutaan lisätietoja, yhteyshenkilö ottaa yhteyttä Primaan mieluiten sähköpostitse ja yhdellä kertaa, jotta mahdolliset palautukset tai lisätilaukset voidaan käsitellä mahdollisimman tehokkaasti.

20 % myyntipalkkio:
  • Primalta lähetetään yksi lasku, jossa laskun loppusummasta on vähennetty 20 %. Tämä on ansaitsemanne varainhankintapalkkio.
  • Laskulla on 14 päivän maksuaika.
  • Laskutettavan tulee olla koulun tai yhdistyksen yhteyshenkilö.
  • Huomatkaa, että päällekkäisiä paljousalennuksia ja -etuja tai ostoskorin arvoon perustuvia alennuskampanjoita ei huomioida varainhankinnan loppusummassa, vaan loppusumma ja varainhankintapalkkio lasketaan voimassa olevien tuotehintojen loppusummasta.


Kysykää, jos epäselvää!

Kysele ihmeessä lisää, jos jokin asia jäi epäselväksi, tai haluatte lisätietoja!