Täyteläinen lammaspata


Vaikeustaso:Keskitaso
Valmistusaika:2 Hours
Paistoaika:1 Hours
Annokset:6

Täyteläinen lammaspata Priman tapaan on täydellinen pääsiäiseen!

Valmistusaineet

Valmistusohjeet

  • 1. Leikkaa paisti noin kolmen sentin annospaloiksi. Kuori ja paloittele porkkanat ja palsternakat.
  • 2. Kuori ja lohko sipulit. Kuumenna paistinpannulla tilkka öljyä ja ruskista lihanpalat kolmessa erässä.
  • 3. Siirrä ruskistetut lihanpalat pataan. Lisää lihanpaloille pannun huuhdeliemi.
  • 4. Kuumenna pannu uudelleen ja lisää tilkka öljyä. Kuullota sipulit pannulla ja lisää juurespalatkin kuumentumaan. Siirrä ainekset pataan.
  • 5. Huuhtele tomaatit, poista niistä kannat ja lohko pataan. Lisää pataan mausteet ja valkoviini. Kuumenna kiehumispisteeseen. HUOM: Voit halutessasi jättää erillisen valkosipulin ja pippurirouheen pois, jolloin saat miedomman makuisen padan. Molempia mausteita on mukana Lamb Special -sekoituksessa.
  • 6. Hauduta pataa kansi suljettuna miedolla lämmöllä liedellä tai 175-asteisessa uunissa puolentoista tunnin ajan. Tarkista maku ja lisää pinnalle tuoretta timjamia tai minttua maun mukaan.

Arvioi tämä resepti

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kerro mielipiteesi reseptistä