Marmoroidut suklaakonvehdit


Vaikeustaso:Helppo
Valmistusaika:15 min
Paistoaika:90 min
Annokset:2 muottia

Priman laatusuklaanapeilla ja konvehtimuoteilla valmistat hetkessä kauniit ja herkulliset konvehdit! Muista myös näppärä suklaansulatuspullo, aromit ja pastavärit, joilla saat nopeasti väriä ja uutta makua.

Valmistusaineet

Valmistusohjeet

  • 1. Sulata valkosuklaa ja maitosuklaa eri astioissa. Priman suklaanapit sulavat kätevästi esimerkiksi mikrossa, mutta älä ylikuumenna suklaata.
  • 2. Sekoita suklaat keskenään hyvin ohuella välineellä kuten veitsellä tai lusikan kahvalla. Älä sekoita liikaa!
  • 3. Lusikoi suklaa muotteihin nopealla tahdilla, varo sekoittamasta suklaata lisää, jottei marmorikuvio katoa.
  • 4. Laita muotit jääkaappiin jäähtymään noin 1,5 tunniksi, ennen konvehtien irrottamista.
  • 5. Vinkkejä: Kokeile myös pähkinäyllätystä konvehdin sisälle! Upota pähkinä konvehdin sisään ennen jäähdytystä. Jos haluat väriä konvehteihin, käytä valkosuklaan värjäämiseen pastaväriä. Huom: Sekoita väri varovaisesti suklaan joukkoon, jottei se muutu kokkareiseksi.

Arvioi tämä resepti

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kerro mielipiteesi reseptistä