
Marmoroidut suklaakonvehdit

Vaikeustaso:Helppo
Valmistusaika:15 min
Paistoaika:90 min
Annokset:2 muottia
Valmistusaika:15 min
Paistoaika:90 min
Annokset:2 muottia
Priman laatusuklaanapeilla ja konvehtimuoteilla valmistat hetkessä kauniit ja herkulliset konvehdit! Muista myös näppärä suklaansulatuspullo, aromit ja pastavärit, joilla saat nopeasti väriä ja uutta makua.
Valmistusaineet
- 170 g Priman valkosuklaanappeja »
- 170 g Priman maitosuklaanappeja »
- 1 Suklaamuotti ruusu, Lékué
- 1 Suklaamuotti sydän, Heirol, silikonia
Valmistusohjeet
- 1. Sulata valkosuklaa ja maitosuklaa eri astioissa. Priman suklaanapit sulavat kätevästi esimerkiksi mikrossa, mutta älä ylikuumenna suklaata.
- 2. Sekoita suklaat keskenään hyvin ohuella välineellä kuten veitsellä tai lusikan kahvalla. Älä sekoita liikaa!
- 3. Lusikoi suklaa muotteihin nopealla tahdilla, varo sekoittamasta suklaata lisää, jottei marmorikuvio katoa.
- 4. Laita muotit jääkaappiin jäähtymään noin 1,5 tunniksi, ennen konvehtien irrottamista.
- 5. Vinkkejä: Kokeile myös pähkinäyllätystä konvehdin sisälle! Upota pähkinä konvehdin sisään ennen jäähdytystä. Jos haluat väriä konvehteihin, käytä valkosuklaan värjäämiseen pastaväriä. Huom: Sekoita väri varovaisesti suklaan joukkoon, jottei se muutu kokkareiseksi.