Helppo ja herkullinen joululimppu


Vaikeustaso:Helppo
Valmistusaika:15 min
Paistoaika:90 min
Annokset:2 limppua

Joulunajan mehevä ja helppo limppu syntyy nopeasti yhdessä kulhossa sekoittamalla. Kiireisenkin leipurin kannattaa kokeilla tätä!

Valmistusaineet

Valmistusohjeet

  • 1. Rouhi fenkoli ja anis. Sekoita kaikki kuivat aineet keskenään. Yhdistä piimä ja siirappi. Lisää jauhoseos piimä-siirappiseokseen ja sekoita tasaiseksi.
  • 2. Upeat juhlalimput saat paistamalla leivät pyöreissä irtopohjavuoissa. Halutessasi voit myös voidella kaksi pitkulaista leipävuokaa ja kaataa taikinan niihin. Ripottele pinnalle auringonkukansiemeniä, jos haluat. Paista 175-asteisen uunin alatasolla 1 ½ tuntia. Joululimppu on parhaimmillaan vasta seuraavana päivänä, ja se sopii hyvin myös pakastettavaksi.

Arvioi tämä resepti

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kerro mielipiteesi reseptistä