Maukas syyspata


Vaikeustaso:Helppo
Valmistusaika:30 min
Paistoaika:2 Hours
Annokset:8

Syksy on pataruokien aikaa! Tuoreet, kotimaiset juurekset ovat parhaimmillaan ja viilenevät illat houkuttelevat hauduttamaan herkulliset pataruoat miedolla lämmöllä, joka leviää keittiöön ja luo tunnelmaa. Herkullisen lihapadan tuoksu täyttää kodin ja herättelee ruokahalun hyvissä ajoin. Laita padan kanssa uuniin kypsennyksen loppuolella lohkoperunoita, jotka maustat Seasons Spicemixillä. Herkullista!

Valmistusaineet

Valmistusohjeet

  • 1. Kuori ja paloittele sipulit, selleri, lanttu, porkkanat ja palsternakka lihakuutioiden kokoisiksi lohkoiksi. Puhdista ja halkaise herkkusienet.
  • 2. Leikkaa pekoni ohuiksi suikaleiksi ja ruskista isossa padassa. Lado pataan tai uunivuokaan pekonien päälle lihat, juurekset ja sienet. Mausta. Kaada vuokaan vesi.
  • 3. Kypsennä 175 asteessa uunin alimmalla tasolla noin 2 1/2 tuntia. Pane kansi päälle kypsymisen loppuvaiheessa. Tarjoa perunoiden, salaatin ja leivän kanssa.

Arvioi tämä resepti

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kerro mielipiteesi reseptistä