Tuulikummun ”Salainen” Paprikamajoneesi


Vaikeustaso:Helppo
Valmistusaika:15 min
Paistoaika:25 min
Annokset:10

Tämä suorastaan syntisen herkullinen majoneesi on bloggari Kaisa Sillanpään (Tuulikummun keittiössä) käsialaa. Käytä hampurilaiskastikkeena, ranskalaisille tai dippailuun! Kurkkaa myös koukuttava Tuulikummun keittiössä blogi; tuulikummunkeittiossa.blogspot.fi Prima vinkkaa; Paprikoiden paahtamiseen kannattaa kokeilla myös kaasupoltinta!

Valmistusaineet

Valmistusohjeet

  • 1. aloittele paprika neljään osaan. Paahda paprikapaloja uunissa 225-asteessa noin 25 minuuttia eli kunnes paprikan kuori alkaa tummumaan. Jäähdytä paprika ja poista kuori vetäisemällä.
  • 2. Soseuta paprika, lisää keltuaiset, etikka, sriracha ja paprikajauhe. Vatkaa voimakkaasti.
  • 3. Lisää öljy nauhana mukaan ja jatka vatkaamista. Kun majoneesi on paksua tarkasta maku ja lisää vielä mausteita tarpeen mukaan.

Arvioi tämä resepti

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kerro mielipiteesi reseptistä