Mausteinen puolukka-omenahilloke


Vaikeustaso:Helppo
Valmistusaika:5 min
Paistoaika:30 min
Annokset:10

Ihana makean hapan hilloke soveltuu erinomaisesti lihapatojen maustamiseen. Säilö kauniisiin lasipurkkeihin ja anna lahjaksi!

Valmistusaineet

  • 5 dl puolukoita
  • 2 omenaa raasteena
  • 2 dl hillosokeria
  • 3 rkl omenasiideriä tai -mehua
  • 2 kanelitankoa
  • 4 tähtianista
  • 6 kokonaista mustapippuria »

Valmistusohjeet

  • 1. Laita sokeria lukuun ottamatta kaikki hillokkeen ainekset kattilaan, kiehauta ja keitä miedolla lämmöllä noin 15 minuuttia, kunnes puolukat ja omena ovat pehmenneet.
  • 2. Sekoittele sokeria joukkoon kunnes se on sulanut, ja keitä miedolla lämmöllä vielä noin 15 minuuttia. Poista mausteet ja säilö hilloke kuumana lasipurkkiin.

Arvioi tämä resepti

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kerro mielipiteesi reseptistä