Pikeeri, eli pursotettava sokerikuorrute


Vaikeustaso:Helppo
Valmistusaika:5 min
Paistoaika:0 min
Annokset:1

Pikeerillä saa näyttävät ja helpot koristeet pikkuleipiin, mokkapalojen ja muiden suklaaleivosten päälle, ja tietenkin piparkakkujen koristeet! Käytä kertakäyttöisiä pursotuspusseja ja sekoita pastaväreillä montaa erilaista sävyä.

Valmistusaineet

Valmistusohjeet

  • 1. Vaahdota valkuaista ja 1 dl tomusokeria sähkövatkaimella 3 minuuttia. Lisää joukkoon sitruunamehu ja loput tomusokerista. Vatkaa vielä hetken aikaa.
  • 2. Värjää upean väriseksi pastaväreillä ja käytä koristeluun!

Arvioi tämä resepti

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kerro mielipiteesi reseptistä