Yrtti-valkosipulivoi


Vaikeustaso:Helppo
Valmistusaika:5 min
Paistoaika:0 min
Annokset:10

Maustevoi sopii mainiosti grillattujen tai paistettujen pihvien, kanan ja kalan kastikkeeksi, uuniperunalle sekä uunijuureksille! Maustevoi soveltuu hyvin myös levitteeksi ja vaikkapa tuoreen leivän kumppaniksi tai suolaisten leivonnaisten voiteluun! Juhlavamman voinapin saat jäähdyttämällä maustevoit konvehtimuotteihin tai pursottamalla voimassan ruusukkeiksi!

Valmistusaineet

Valmistusohjeet

  • 1. Notkista voi huoneenlämmössä ja sekoita joukkoon hienonnettu valkosipuli sekä yrtit.
  • 2. Muotoile tuorekelmun avulla tangoksi ja laita jähmettymään jääkaappiin.

Arvioi tämä resepti

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kerro mielipiteesi reseptistä