Hernekeitto


Vaikeustaso:Helppo
Valmistusaika:30 min
Paistoaika:2 min
Annokset:8

Perinteinen hernekeitto on edullista arkiruokaa parhaimmillaan. Viimeistele keitto tämän päivän suosikkimausteilla, ja ihastu perinneruokaan uudelleen!

Valmistusaineet

Valmistusohjeet

  • 1. Laita edellisenä iltana kuivatut herneet kattilaan kahteen litraan vettä ja anna liota yön yli.
  • 2. Keitä herneitä miedolla lämmöllä noin tunnin ajan.
  • 3. Lisää sipuli, kinkku sekä mausteet ja keitä miedolla lämmöllä vielä tunti.
  • 4. Viimeistele annos pekonimausteella ja teelusikallisella hyvää sinappia – ja nauti!

Arvioi tämä resepti

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kerro mielipiteesi reseptistä