Kesän herkkusalaatti


Vaikeustaso:Helppo
Valmistusaika:15 min
Paistoaika:0 min
Annokset:2

Kesällä mikään ei maistu niin hyvin lounaaksi kuin raikas salaatti, jossa on ihana makean ja suolaisen yhdistelmä! Valitse salaattiin erilaisia koostumuksia ja värejä, ja muista kaiken kruunaava kastike! Dippikastikkeet sopivat erinomaisesti kesäsalaattien kumppaneiksi - kokeile juustomausteisiin tehtyjä kekseliäitä dippejä!

Valmistusaineet

  • 200 g tuoretta baby-pinaattia
  • 50 g aurajuustoa
  • 1/2 hunajamelonia
  • 1/2 dl saksanpähkinöitä TAI
  • 1/2 dl salaattimix -siemensekoitusta
  • kourallinen mustikoita
  • muutamia basilikan lehtiä
  • 2 tl kuninkaan salaattimaustetta TAI »
  • 2 tl pekoni-maustesekoitusta »
  • 250 g kermaviiliä
  • 2 tl Twist of lime -juustomaustetta
  • 1 salaattilinko

Valmistusohjeet

  • 1. Huuhtele pinaatinlehdet ja kuivaa salaattilingon avulla.
  • 2. Leikkaa hunajameloni kuutioiksi, murskaa aurajuusto, ja halutessasi hienonna saksanpähkinöitä. Nostele aurajuusto, melonit, mustikat sekä saksanpähkinät tai salaattimix pinaatinlehtien sekaan ja koristele basilikan lehdillä.
  • 3. Viimeistele vielä kuninkaan salaattimausteella tai pekonimausteella!
  • 4. sekoita kermaviilin joukkoon noin 2 tl twist of lime juustomaustetta ja anna tekeytyä jääkaapissa noin 10 minuuttia. Tutustu myös muihin juustomausteisiin ja herkuttele salaatilla ja raikkaalla dipillä!

Arvioi tämä resepti

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kerro mielipiteesi reseptistä