Helppo marinadi kanalle


Vaikeustaso:Helppo
Valmistusaika:5 min
Paistoaika:0 min
Annokset:1

Marinoinnin kanssa ei kannata kiirehtiä, vaan grillattavan lihan olisi hyvä laittaa marinointumaan jo edellisenä iltana, tai ainakin muutama tuntia ennen lihan kypsentämistä. Kiireisemmälle grillajalle suosittelemma apukokkia; Vacuvinin marinointiastia marinoi lihan tyhjiö-mekanismin avulla jopa tunnissa - kannattaa tutustua! Ylimääräinen marinadi kannattaa säästää, ja hyödyntää vielä grillaamisen yhteydessä.

Valmistusaineet

Valmistusohjeet

  • 1. Sekoita marinadin ainekset huolellisesti kunnes marinadi on tasaista.
  • 2. Päällystä liha marinadilla kauttaaltaan ja anna marinoitua yön yli jääkaappissa, tai käytä marinointiastiaa.
  • 3. Ota lihat huoneenlämpöön noin tuntu ennen kypsentämistä, ja pyyhi ylimääräinen marinadi pois.

Arvioi tämä resepti

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kerro mielipiteesi reseptistä