Ainesosat: Merisuola, sokeri, punajuuriijauhe, tilli, viinihappo (happamuudensäätöaine E 334), mustapippuri, piparjuuri
Innehållsdeklaration: Havssalt, socker, rödbetspulver, dill, surhetsreglerande medel (vinsyra E334), svartpeppar, pepparrot
Käyttöohje: Annostus: 15-30 g (1 – 2 rkl) / kg graavattavaa kalaa.
Kuivaa kala. Ripottele graavausseosta kalan päälle (jos käytät nahatonta filettä, hiero seosta molemmille puolille). Kiedo kala tiiviisti tuorekelmuun, ilmat pois puristaen. Laita suolautumaan vähintään vuorokaudeksi. Kun otat kalan pois suolauksesta, kuivaa pinta huolellisesti. Leikkaa viipaleiksi ja tarjoile.
Tillagning: Dosering: 1–2 msk / kg fisk som ska gravas
Torka av fisken. Strö över gravningsblandningen på fisken (om du använder skinnfri filé masserar du in blandningen på båda sidorna). Linda in fisken tätt i plastfolie och tryck ut luften. Grava fisken minst ett dygn. När du tar ut fisken från plastfolien, torka av ytan noggrant. Skiva fisken och servera
Allergeenit: Ei sisällä allergeeneja
Suolapitoisuus: Ohjeen mukaan valmistetussa kalassa n. 1,2 – 2,3 %
Ravintoarvot/100g jauhetta
Energia kJ 305
kcal 73
Rasva g 0,2
josta tyydyttyneitä g 0,0
Hiilihydraatti g 15
josta sokereita g 13
Proteiini g 1,5
Suola g 78