Kynteli

Katso kuva suurena

Kynteli, 80 g

Hiukan pippurinen kynteli sopii erinomaisesti pata- ja makkararuokiin. Suosittelemme myös kaali- ja papuruokiin tuomaan herkullista makua.
Kynteliä käytetään salaatteihin, keittoihin, pata-, vihannes-, papu- ja linssiruokiin ja se sopiikin niihin erityisesti siksi että kynteli rauhoittaa vatsaa!

Kynteliä on käytetty rohdoskasvina ja sitä kannattaa lisätä vaikeasti sulaviin ruokiin vatsavaivojen ehkäisemiseksi. Kynteli vähentää myös rasvan makua liharuoissa. Kynteli vähentää myös kaalin voimakasa hajua!

Kynteli on yksivuotinen viljelykasvi, jota löytyy myös luonnonvaraisena kaksivuotisena kasvina Etelä-Euroopasta ja Mustan meren ympäristöstä. Kynteli on sukua timjamille ja muistuttaa sitä kasvutavaltaan.

Alkuperämaa: Puola

Arvioi tuote ensimmäisenä

Tuotenumero: 214

Parasta ennen: 28.8.2021

Saatavuus: Varastossa

2,90 €