Valkopippuri

Katso kuva suurena

Katso lisää kuvia tuotteesta

Valkopippuri, kokonainen, 150 g

Maito- ja kermakastikkeisiin! Kokonaisen pippurin aromit säilyvät pitkään.
Yleensä valkopippuria käytetään niihin ruokiin, joissa tummat pippuripilkut häiritsevät, kuten maito- ja kermakastikkeisiin. Tuoreella valkopippurilla on hyvin ominainen voimakas haju, joten sen käytössä kannattaa olla varovainen!

Pippuri on maailman käytetyin mauste. Musta-, valko- ja viherpippurit ovat itse asiassa saman pippuriköynnöksen marjahedelmiä, jotka on kypsytetty ja käsitelty hieman eri tavoin. Valkopippuria saadakseen pippurien annetaan tulla punaisiksi ja kypsyä. Ensin ne liotetaan vedessä ja murskataan kevyesti, sen jälkeen niistä poistetaan kuorikerros ja kuivatetaan. Näin saadaan valkopippuria!

Arvioi tuote ensimmäisenä

Tuotenumero: 139

Parasta ennen: 2.2.2025

Saatavuus: Varastossa

5,50 €