Suklaan sulatuspallo

Katso kuva suurena

Katso lisää kuvia tuotteesta

Suklaansulatuspullo, Heirol

Sulata suklaa nopeasti, turvallisesti ja ilman sotkua mikroaaltouunissa Heirolin silikonisessa sulatuspullossa!
Nokan avulla saat kaadettua suklaan helposti muottiin tai pursotuspussiin, ja suuren suuaukon avulla saa käytettyä suklaasta viimeisetkin rippeet. Pullon puhdistus on helppoa: käännä pullo väärinpäin, ja aseta pesukoneeseen.

Suklaakonvehtien ja koristeiden teko hauskaa ja herkullista, ja nyt myös entistä helpompaa! Silikoninen Heirol sulatuspullo on pehmein ja helppokäyttöisin löytämämme malli: taipuisan materiaalin ja suuren suuaukon ansiosta siitä saa valutettua muottiin viimeisenkin pisaran! Myös pesu on vaivatonta suuren suuaukon ansiosta. Voit jopa kääntää pullon väärinpäin pesukoneeseen!

Paloittele n. 100 g suklaata pulloon, ja aseta kansi paikoilleen. Sulata tumma suklaa mikroaaltouunissa puoliteholla (650 W) n. 2 min, ja maito- ja valkosuklaa alhaisella teholla n. 3 min. Sekoita välillä. Joustavan silikonin ja terävän nokan avulla saat kaadettua suklaan suoraan muottiin. Pullossa voit sulattaa myös pienen määrän voita, tai lämmität mikrossa maidon tai kastikkeet. Konepesun, pakastimen ja mikroaaltouunin kestävä. Lämmönkesto 230 C. "


Arvioi tuote ensimmäisenä

Tuotenumero: 1309

Saatavuus: Varastossa

6,90 €

Reseptit, joissa tätä tuotetta käytetään


  1. Hirvittävän hyvät suklaapallot