Leipäkääre

Katso kuva suurena

Katso lisää kuvia tuotteesta

Leipäkääre, Lékué

Leivo leipä yhtä ainoaa astiaa käyttäen! Gluteenittomaan leivontaan erinomainen! Leipäkääre on Lékuén innovatiivinen tuote, joka muuttaa käsityksemme leivän leivonnasta kotona. Kaikessa yksinkertaisuudessaan leipäkääre yhdistää leivontakulhon ja vuoan toiminnot - punnitse, alusta ja paista yhdessä ja samassa astiassa. Voit siis leipoa leivän alusta loppuun yhtä ainoaa astiaa käyttäen, pienemmällä sotkulla, aikaa ja tilaa säästäen.
Leipäkääreen ollessa auki voit punnita ja sekoittaa ainekset siinä, samoin kuin alustaa taikinankin. Tämän jälkeen leipäkääre suljetaan ja taikina saa nousta ennen uuniin laittoa. Edistyksellisen muotoilunsa ja osittain suljetun rakenteensa ansiosta höyry pääsee kiertämään leipäkääreessä, mikä lisää taikinan kosteutta ja estää leivän kuivumisen. Sivuilla olevat aukot puolestaan mahdollistavat kuuman ilman kiertämisen, minkä ansiosta leivästä tulee uunissa rapeaa ja kullanruskeaa. Leipäkääreen valmistusmateriaali platinasilikoni on kestävää, sillä se sietää äärimmäisiä lämpötilan muutoksia pakastimesta kuumaan uuniin vahingoittumatta - käyttökerrasta toiseen. Kun tuote kestää, se on myös ekologinen.

TIETOA SILIKONISTA: Silikoni ei ole öljypohjainen materiaali kuten muovi, vaan piihappipolymeeri. Erilaisia piiyhdisteitä löytyy käytännöllisesti katsoen kaikkialta: luonnonkivistä, hiekasta ja savesta. Platinasilikoni ei ole myrkyllinen elämälle meressä eikä maalla. Elintarvikekäyttöön erinomaisesti soveltuva platinasilikoni ei reagoi ruokien tai juomien kanssa, eikä siitä haihdu tai liukene terveydelle haitallisia aineita. Platinasilikoni on myös hajuton ja bakteereja hylkivä materiaali - siitä valmistetaankin mm. vauvojen tutteja ja sairaaloissa käytettäviä kanyyleja.

- Väri: ruskea
- Materiaali: 100% platinasilikoni
- Tilavuus n. 1,5 litraa ja ulkomitat n. 322x265x160 mm
- Kestää konepesun

Korkeus: 130 mm
Leveys: 270 mm
Syvyys: 150 mm
Paino: 0,285 kg

Arvioi tuote ensimmäisenä

Tuotenumero: 3623

Saatavuus: Varastossa

24,90 €