Classic torvivuoka 22 cm Lékué

Katso kuva suurena

Classic torvivuoka 22 cm Lékué

ERÄ! Classic-sarjan syvä torvivuoka soveltuu hyvin mm. perinteisen kuivakakun leivontaan. Vuoka voidaan laittaa niin uuniin kuin pakkaseen, lämpötiloja se kestää -60°C:sta +220°C:een. Leipominen Lékué-silikonivuoalla on helppoa, sillä sitä ei tarvitse erikseen voidella tai korppujauhottaa, muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta (poikkeukset ensimmäisellä kerralla käytettäessä, rasvatonta taikinaa leivottaessa ja koneellisen astiapesun jälkeen).

Lékué tunnetaan laadukkaista silikonituotteista – erityisesti leivontatuotteista – jotka valmistetaan parhaasta 100 % platinasilikonista. Platinasilikoni on kestävää, sillä se sietää äärimmäisiä lämpötilan muutoksia pakastimesta kuumaan uuniin vahingoittumatta - käyttökerrasta toiseen. Kun tuote kestää, se on myös ekologinen.


Silikoni ei ole öljypohjainen materiaali kuten muovi, vaan piihappipolymeeri. Erilaisia piiyhdisteitä löytyy käytännöllisesti katsoen kaikkialta: luonnonkivistä, hiekasta ja savesta. Platinasilikoni ei ole myrkyllinen elämälle meressä eikä maalla. Elintarvikekäyttöön erinomaisesti soveltuva platinasilikoni ei reagoi ruokien tai juomien kanssa, eikä siitä haihdu tai liukene terveydelle haitallisia aineita. Platinasilikoni on myös hajuton ja bakteereja hylkivä materiaali - siitä valmistetaankin mm. vauvojen tutteja ja sairaaloissa käytettäviä kanyyleja.

- Väri: musta
- Materiaali: 100% platinasilikoni
- Lämmönkesto -60°C:sta +220°C:een
- Vuoan tilavuus 2400 ml, halkaisija220 mm ja korkeus 100 mm
- Kestää konepesun

Arvioi tuote ensimmäisenä

Tuotenumero: 4003L

Saatavuus: Varastossa

18,90 €

Saatat olla kiinnostunut seuraavista tuotteista

Vertigo-muffinssi, Silikomart

Vertigo-muffinssi, Silikomart

9,90 €