Kermahyydykejauhe

Katso kuva suurena

Katso lisää kuvia tuotteesta

Kermahyydykejauhe, 200 g

Monikäyttöinen hyydykejauhe kerman tukevoittamiseen ja vaikka juustokakkujen täytteisiin. Myös hyydytetyt kakut onnistuvat nyt helposti ilman erillistä liivatetta. Sopii mainiosti myös tuulihattujen täytteeksi ja moussen valmistukseen.

Lisää hilloa, marmeladia, hedelmäsoseita, kaakaojauhetta tai sulatettua suklaata, piparkakkumaustetta, leivonta-aromeja.. Mahdollisuudet ovat rajattomat! Neutraali makea maku.
Kermahyydykejauhe vatkataan veteen, ja hyydykeseos lisätään heti löysähköön kermavaahtoon. Annetaan jähmettyä muutama tunti jääkaapissa tai lyhyempi aika pakastimessa.

Valmistusohje hyydykekakulle;
Irtopohjavuoka (n. 23 cm hakaisijaltaan, kakun korkeudeksi tulee tällä ohjeella noin 6-7 cm).
Vispi- tai kuohukermaa 500 g
Hilloa, hedelmä/marjasosetta tai marmeladia 100 g
Hyydykejauhetta 100 g
Vettä 100 g

100 g = noin 1,5 dl kermahyydykejauhetta.

Ainesosat: Sokeri, dekstroosi, glukoosisiirappi, muunnettu tärkkelys (e1414), gelatiini, perunatärkkelys, aromi.

Kermahyydykejauhe on laktoositon ja gluteeniton.


Ravintosisältö (100g):
Energiaa 382 kcal / 1600 kJ
sokeria 69g
rasvaa 0,1g
suola <0,1g


Tuotenumero: 529

Parasta ennen: 30.9.2021

Saatavuus: Varastossa

3,40 €

Reseptit, joissa tätä tuotetta käytetään


  1. Ihana sitruskakku juhlapöytään

  2. Keväiset kuppikakut

  3. Mango-tiramisu