Pizza/Leipäjauhoseos, gluteeniton, 1 kg

Katso kuva suurena

Pizza/Leipäjauhoseos, gluteeniton, 1 kg

Luontaisesti gluteeniton erikoisjauhoseos leivän ja pizzan leivontaan. Leivo herkulliset ja rapeat leivonnaiset kotiuunissa. Valmistettu Italiassa.
Valmistettu Italiassa luonnollisista gluteenittomista sekä vehnättömistä aineksista.

Nettopaino: 1 kg
Ainesosat: Maissitärkkelys, perunatärkkelys, tapiokatärkkelys, rasvaton maitojauhe, riisijauho, jauhettu selluloosa, dekstroosi, kasvikuidut, suola, hydroksipropyylimetyyliselluloosa (E464)
Ingredienser: majsstärkelse, potatisstärkelse, tapiokastärkelse, skummjölkspulver, rismjöl, mald selluloosa, dextros, vegetabiliska fibrer, salt, hydroxipropylmetylselluloosa (E464)


Leipäresepti:

Ingredients:

500 g Special Dallagiovanna gluten-free preparation for fresh bread and pizza
15 g fresh yeast
40 g extra virgin olive oil
400 g water

Procedure:

Place all the ingredients in the bowl of a planetary mixer, then use the pastry attachment to mix the ingredients until obtaining a smooth, silky mixture.
Dust the counter with “certified” rice flour and pour the contents on top of it, let it rest for approximately 30 minutes.
Once the standing time has elapsed, break the dough into pieces of the desired size and shape (e.g. ciabatta) with a weight of 30 g each.
Place the pieces on a baking sheet and let rise for about 60 minutes at a temperature of 28°.
Once the leavening time has passed bake at 210° for approximately 18 minutes.
Once the bread is cooked, place it in a wooden or plastic container to ensure that humidity does not build up.

Arvioi tuote ensimmäisenä

Tuotenumero: 937

Parasta ennen: 1.3.2019

Saatavuus: Varastossa

9,95 €

Saatat olla kiinnostunut seuraavista tuotteista

Browniejauheseos, gluteeniton, 500 g

Browniejauheseos, gluteeniton, 500 g

6,90 €