Sulata suklaa vesihauteessa tai mikrossa suklaansulatuspullossa, ja dippaile hedelmiä, vaahtokarkkeja, keksejä tai vohvelia sulaan suklaaseen tai valmista omat persoonalliset konvehdit!
Laadukkaat belgialaiset Callebaut suklaahiput leivontaan, koristeluun ja sulatettavaksi. Suositeltu sulatuslämpötila max .40 °C. Kaakaopitoisuus min 33,6 %.
Ainesosat: Sokeri, kaakaovoi, täysMAITOjauhe, kaakaomassa, emulgointiaine (SOIJAlestiini E322), vanilja-aromi.
Leergeenit: MAITO, LAKTOOSI, SOIJA
Ravintosisältö (100 g):
Energia 2334 kJ / 557 kcal
Rasva 36,2 g, josta tyydyttyneitä 19 g
Hiilihydraatti 49,9 g, josta sokereita 49,9 g
Proteiini 10 g
Suola 210 mg
Alkuperämaa Belgia