Ohje: 400 g perusjauhoa, 3,2 dl vettä, 40 g hiivaa, 6 g suolaa, 12 g ruokaöljyä, Sekoita tasaiseksi, kaada voideltuun vuokaan (1,5 l) Anna kohota n 30 min. Paista 200 asteessa 25 min.
Valmistusaineet: riisijauho, tapiokatärkkelys, maissitärkkelys, rypälesokeri, sakeuttamisaine (E412), stabilointiaine (E464), aromi , ensym, HUOM! ei sisällä suolaa
Pakkaamossa pussitetaan myös tuotteita jotka sisältävät vehnää./I produktionslokalen packas även produkter som innehåller vete.
Ravintosisältö/100g
Energiaa/ Energi 1500kj/380 kcal
Rasva7 Fett <0,5 g
josta tyydyttynyttä/ varav mättat 0,2 g
Hiilihydraatti/ Kolhydrater 82 g
josta sokereita/ Varav socker 10 g
Proteiini/ Protein3 g
Ravintokuitu/ Kostfiber1,7 g
Suola/ Salt 0,08
Ljust Brödmix Glutenfri grundrecept: 400 g ljust brödmix, 3,2 dl vatten, 40 g jäst, 6 g salt, 12 g matolja, blanda slät, häll i en smord form (1,5 l) Låt jäsa i ca 30 min. Baka i 200 grader 25 min.
Innehållsförteckning:
Rismjöl, tapiokastärkelse, majsstärkelse, druvsocker, förtjockningsmedel (E412), stabiliseringsämne (464) arom, enzym OBS! Innehåller ej salt