Agar agar, 30 g

Katso kuva suurena

Agar agar, 30 g

Khoisan Tean luomu agar agar on täysin vegaaninen tuote .Se on erityisistä punalevistä uutettu jauhe. Se on sekä hajuton että mauton eikä näin vaikuta ruokaan mitenkään ja sopii täydellisesti liivatteen korvikkeeksi.

-Täydellinen kasvipohjainen vaihtoehto liivatteelle
-Luomusertifioitu
-Ilman lisä- ja säilöntäaineitaNyt voit vihdoin leipoa täysin vegaanisesti! Koska liivate sisältää teurasjätettä eläimistä on Khoisan Tea halunnut kehittää vegaanisen luomu vaihtoehdon. Khoisan Tean luomu agar agar on erityisistä punalevistä uutettu jauhe. Se on sekä hajuton että mauton eikä näin vaikuta ruokaan mitenkään ja sopii täydellisesti liivatteen korvikkeeksi. Käytetään jälkiruoissa, leivonnaisissa ja ruoanlaitossa liivatteen sijaan ja tekee ruoasta näin vegetaariseen sekä vegaaniseen ruokavalioon sopivan. Sopii esimerkiksi juustokakkuihin, kiisseleihin, hyytelöihin, pannacottaan, vegaanisen vispattuun kermaan, jäätelöön, kotitekoisiin karkkeihin, dippikastikkeisiin, vegaanisiin piirakoihin ja vegaanisiin juustoihin.

KÄYTTÖ
Katso pakkauksen takaosa. Käytä jälkiruokiin ja ruokiin joissa tarvitaan liivatetta. 1 tl vastaa 6 liivatelehteä ja sopii noin 500g nestettä.


AINESOSAT Agar agar-jauhe* (luomu punalevistä). *Luomuainesosa.

ALKUPERÄ Saksa

Tuotenumero: 1530

Parasta ennen: 19.8.2023

Saatavuus: Loppu varastosta

6,90 €