Sulata suklaa vesihauteessa tai mikrossa suklaansulatuspullossa, ja dippaile hedelmiä, vaahtokarkkeja, keksejä tai vohvelia sulaan suklaaseen tai valmista omat persoonalliset konvehdit!
Laadukkaat belgialaiset Callebaut suklaahiput leivontaan, koristeluun ja sulatettavaksi. Suositeltu sulatuslämpötila max .40 °C. Kaakaopitoisuus min 47,7 %.
Ainesosat: Sokeri, kaakaomassa, kaakaojauhe vähärasvainen, kaakaovoi, dekstroosi (maissipohjainen), emulgointiaine (SOIJAlestiini E322). Tuote saattaa sisältää LAKTOOSIA!
Ravintosisältö (100g):
Energiaa 2214 kJ / 529 kcal
Rasva 36,1 g, josta tyydyttynyttä 16,1 g
Hiilihydraatti 53,3 g, josta sokereita 43,2 g
Proteiini 4,9 g
Suola 25 mg
Alkuperämaa Belgia