B12-vitamiini

Katso kuva suurena

Methyl B12 1000 µg, 40 tbl

B12-vitamiinin luonnollinen muoto suussa sulavassa muodossa. Tehokas imeytyminen. Parempaa terveyttää hermostolle ja punasoluille. (Commission Regulation (EU) No 432/2012.)
Metyylikobalamiini on B12-vitamiinin luonnollinen valmiiksi metyloitunut biokemiallinen muoto, joten se on heti solujen käytössä. Yksi yleisimmistä vitamiininpuutoksista maailmassa liittyy B12-vitamiiniin, joka on ratkaiseva ravintotekijä hermoston terveydelle ja punasoluille, jotka kuljettavat happea elimistössä. Yleiset maha- ja suolistovaivat voivat estää B12-vitamiinin saantia tai imeytymistä, koska ravinnon sisältämä B12-vitamiini imeytyy ainoastaan tietyltä alueelta ohutsuolesta. Metyylikobalamiini on elimistön kannalta luonnollinen B12-vitamiiniyhdiste.

Tässä valmisteessa se on suussa sulatettavana tai imeskeltäväna tablettina. Kielen alta imeytyvä metyylikobalamiini on tehokas apu, jos B12-vitamiinia ei saada tarpeeksiravinnosta tai sen imeytyminen ohutsuolesta on heikentynyt.

ANNOSTUS:
1 tabletti päivässä. Imeskellään tai annetaan liueta suussa tai kielen alla (sublinguaalisesti imeytyvä)
Annostusta ei saa ylittää.

VAIKUTTAVAT AINEET / I TBL:
B12-vitamiini (metyylikobalamiinista) 1000 µg

MUUT AINESOSAT:
Mannitoli, sorbitoli, luonnollinen kirsikka-aromi, steariinihappo (kasviperäinen),paakkuuntumisenestoaine (rasvahappojenmagnesiumsuolat [kasviperäinen]).

Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.
Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.
Tuote säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Myyjä Aboa Medica

Arvioi tuote ensimmäisenä

Tuotenumero: 1576

Saatavuus: Varastossa

17,80 €