Aloe Vera Family geeli, 500 ml

Katso kuva suurena

Katso lisää kuvia tuotteesta

Aloe Vera Family geeli, 500 ml

Aloe Vera -perusgeeli koko keholle - koko perheelle! Alkoholiton, aseptinen, hoitaa kuivaa ja ärtynyttä ihoa hellästi.
Hygieeninen annostelupullo, jossa on alkoholitonta, mutta erittäin antiseptista, kuivaa ärtynyttä ihoa ja haavaumia hoitavaa lääkeaaloeta (Aloe vera barbadensis), sekä teepuuöljyä (Tee Tree Oil) ja E-vitamiinia, jonka päivittäinen käyttö edistää hyvää käsihygieniaa, suojaa ihoa tauteja levittäviä mikrobeja vastaan, nopeuttaa haavojen ja hyönteisten puremien paranemista ja sopii paitsi käsille myös koko keholle - ja koko perheelle. Tutkimukset vahvistavat että lääkeaaloe sopii myös psoriaasin hoidossa.

E-vitamiini-antioksidantti, auttaa estämään ihon rasvojen härskiintymistä. Teepuuöljy pystyy estämään tarttuvia bakteereita aiheuttamasta infektioita ja iholla eläviä mikrobeja aiheuttamasta iho- ja ihohuokosten tulehduksia, finnejä, aikuisiän aknea jne.

Käyttö: Hoitaa ja lievittää ärtynyttä ihoa. Hellävaraista akneihon puhdistukseen. Rauhoittaa hyönteisten puremien kutinaa ja punoitusta. Hygieninen, helppokäyttöinen, riittoisa ja taloudellinen pumppupullo. Kätevä kylpyhuoneessa, mökillä jne. Alkoholiton - voidaan käyttää mietona käsidesinä.

VAIKUTTAVAT AINEOSAT:
Aloe vera barbadensis 99,9%, E-vitamiini (tokeoferyliasetaattina), teepuuöljy([Tee Tree, lehdet]). Muut aineosat: aqua, acrylates/C10-30 alkyl acrylate crosspolymer, disodium EDTA, sodium hydroxide, phenoxyethanol, potassium sorbate, benzoic acid, linalool, limonene.

Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.
Myyjä Aboa Medica

Tuotenumero: 1573

Saatavuus: Varastossa

20,15 €