Luonnon oma superfood - hyvin vitamiini- ja rautapitoinen kasvi antaa energiaa. Käytä jogurttiin, leipiin, puuroon, smoothieen.
Nokkosia voi käyttää monenlaisiin ruokiin ja leivonnaisiin, keittoihin, munakkaisiin, ohukaisiin, piirakoihin, suolaisiin kekseihin ja sämpylätaikinoihin.
Nokkosrouheeseemme on käytetty vain nokkosen lehtiosia.
Nokkonen sisältää runsaasti C- ja A-vitamiinia, magnesiumia, kalsiumia ja ravintokuitua.
Ravintosisältö (100 g):
Energia 182 kJ / 43 kcal
Rasva 0,7 g, josta tyydyttynyttä <0,1 g
Hiilihydraatit 1,3 g, josta sokereita 1,3 g
Kuitu 4,1 g
Proteiini 5,9 g
Suola 2,5 mg
C-vitamiini 175.0 mg
A-vitamiini 178.4 µg
Kalium 670.0 mg
Kalsium 594.0 mg
Alkuperämaa: Bulgaria