Käyttöohje: Annostus: 1-2 rkl / kalakilo (15-30 g) graavattavaa kalaa.
Kuivaa kala. Ripottele graavausseosta kalan päälle (jos käytät nahatonta filettä, hiero seosta molemmille puolille). Kiedo kala tiiviisti tuorekelmuun, ilmat pois puristaen. Laita suolautumaan vähintään vuorokaudeksi. Kun otat kalan pois suolauksesta, kuivaa pinta huolellisesti. Leikkaa viipaleiksi ja tarjoile.Ripottele seos kalalle ja anna graavautua vuorokausi. Leikkaa viipaleiksi ja nauti.
Tillagning Dosering: 1–2 msk (15-30 g) / kg fisk som ska gravas
Torka av fisken. Strö över gravningsblandningen på fisken (om du använder skinnfri filé masserar du in blandningen på båda sidorna). Linda in fisken tätt i plastfolie och tryck ut luften. Grava fisken minst ett dygn. När du tar ut fisken från plastfolien, torka av ytan ordentligt. Skiva fisken och servera.
Ainesosat/ Innehållsdeklaration: Merisuola, sokeri, sitruunamehujauhe, tilli, mustapippuri / Havssalt, socker, citronjuicepulver, dill, svartpeppar
Allergeenit: Ei sisällä allergeeneja / Innehåller inga allergener
Suolapitoisuus/Saltmängd: Ohjeen mukaan valmistetussa kalassa n. 1,2 – 2,3 % / tillagad enligt recept i fisk ca 1,2 – 2,3 %
Ravintoarvot / Näringsinnehåll 100g jauhetta / kryddblandning
Energia/Energi kJ 291 / kcal 69
Rasva / Fett g 0,2 josta tyydyttyneitä g 0,0
Hiilihydraatti/Kolhydrater g 16 josta sokereita / varav socker g 10
Proteiin i/ Protein g 0,9
Suola / Salt g 80,0