Lékué PopCorn

Katso kuva suurena

Katso lisää kuvia tuotteesta

PopCorn mikroastia, Lékué

Lékuén mikropopcorn-kulhossa juuri sellaiset popcornit kuin sinä haluat, jopa ilman rasvaa! Nopeaa, herkullista ja terveellistä.
Terveellisiä popcorneja ilman lisäaineita ja haitallisia rasvoja, nopeasti ja turvallisesti mikrossa valmistettuna mikropopcornvuoalla - kuulostaako utopialta?

Nyt se on mahdollista, Lékuén innovatiivisen uutuuden ansiosta. PopCornissa teet helposti ja nopeasti, vain muutamassa minuutissa mikrossa käsittelemättömistä maissinjyvistä (tavallisista kattila-popcornin jyvistä) herkullisia popcorneja. Rasvaa et tarvitse välttämättä lainkaan ja popcornit voit maustaa oman makusi mukaan!

Pakkauksen mukana tulee inspiroiva reseptivihkonen. Kulhon ja kannen materiaali 100% platinasilikonia, tilavuus on 800 ml. Kokoontaittuvuutensa ansiosta on tilaasäästävä.

Tiesitkö että popcornissa on vähän kaloreita ja paljon kuituja. Tutkimuksissa on myös havaittu, että popcornissa on enemmän antioksidantteja kuin hedelmissä keskimäärin *. Yksi annos popcornia eli kaksi ruokalusikallista räjähtämättömiä maissinsiemeniä, sisälsi jopa 300 milligrammaa polyfenoleita (flavoineja). Popcornista löytyvät polyfenolit auttavat estämään happiradikaalien solujen terveydelle haitallisia vaikutuksia. (*American Chemical Societyn kokouksessa 25.3.2012 esitelty tiedote tutkimustuloksista).

Vinkki! Tuotetta voit myös käyttää kasvisten höyryttämiseen tai jopa kakku- tai makaronilaatikkovuokana - kuten mitä tahansa muuta silikonivuokaa.

EAN-koodi: 8420460005780

Katso esittelyvideo:


Tuotenumero: 1302

Saatavuus: Loppu varastosta

22,90 €

Reseptit, joissa tätä tuotetta käytetään


  1. Lékuén Thelma & Louise popcornit Priman tapaan