Höyrypaahdin

Katso kuva suurena

Katso lisää kuvia tuotteesta

Höyrypaahdin ruskea, Lékué

Lékué höyrypaahdin on uudenlainen ruoanlaittoväline, jossa yhdistyvät höyryttämisen ja paahtamisen hyvät puolet, kun sitä käytetään uunissa. Osittain suljettu kulho pitää suurimman osan höyrystä sisällään, jolloin ruoan nesteet ja aromit säilyvät parhaiten. Samalla kuuma ilma pääsee kiertämään astiassa antaen ruoalle kauniin kullanruskean pinnan. Astiaa voidaan käyttää niin uunissa kuin mikroaaltouunissa, mutta kullanruskean pinnan ruoka saa vain perinteisessä uunissa.
Höyrypaahdin on hygieeninen, kevyt ja särkymätön, ja se voidaan pestä astianpesukoneessa. Höyrypaahtimen valmistusmateriaali platinasilikoni on kestävää, sillä se sietää äärimmäisiä lämpötilan muutoksia pakastimesta kuumaan uuniin vahingoittumatta - käyttökerrasta toiseen. Kun tuote kestää, se on myös ekologinen.

TIETOA SILIKONISTA: Silikoni ei ole öljypohjainen materiaali kuten muovi, vaan piihappipolymeeri. Erilaisia piiyhdisteitä löytyy käytännöllisesti katsoen kaikkialta: luonnonkivistä, hiekasta ja savesta. Platinasilikoni ei ole myrkyllinen elämälle meressä eikä maalla. Elintarvikekäyttöön erinomaisesti soveltuva platinasilikoni ei reagoi ruokien tai juomien kanssa, eikä siitä haihdu tai liukene terveydelle haitallisia aineita. Platinasilikoni on myös hajuton ja bakteereja hylkivä materiaali - siitä valmistetaankin mm. vauvojen tutteja ja sairaaloissa käytettäviä kanyyleja.

Höyrypaahdin:
- Väri: ruskea
- Materiaali: 100% platinasilikoni
- Pituus 240 mm, leveys 200 mm ja korkeus 95 mm
- Kestää konepesun

Arvioi tuote ensimmäisenä

Tuotenumero: 3622

Tulossa: 5.2.2020

Saatavuus: Varastossa

19,99 €