Bourbon Vaniljajauhe, luomu, 10 g

Katso kuva suurena

Bourbon Vaniljajauhe, luomu, 10 g

Bourbon-vaniljajauheemme Madagaskarista sisältää ainoastaan jauhettuja vaniljatankoja, ilman säilöntäaineita tai lisäaineita. Käytä esimerkiksi smoothieissa, leivoksissa sekä jälkiruoissa.10 grammaa vastaa noin viittä vaniljatankoa. Bourbon vaniljajauhetta tarvitaan noin neljäsosa vaniljasokerin määrästä saman maun saamiseksi.
Bourbon-vaniljajauheemme sisältää ainoastaan jauhettuja vaniljatankoja, ilman säilöntäaineita tai lisäaineita. Tuote tulee Madagaskarista, joka on maailman suurin vaniljan tuottaja. Vaniljan kasvattaminen vaatii aikaa ja hienotunteisuutta. Mauste kasvaa orkideakasveissa jotka pölytetään sekä korjataan käsin. Sen jälkeen mauste jätetään kuivumaan kuukausiksi ja prosessia seurataan koko ajan täydellisen maun takaamiseksi. Bourbon-vaniljan maku on makea, intensiivinen sekä täyteläinen ja sen sanotaan sisältävän eniten makua kaikista vaniljalajikkeista. Vanilja sopii täydellisesti esimerkiksi jälkiruokiin, leivoksiin tai smoothieihin.

VINKKI!
Vaihda reseptin vaniljasokeri aitoon vaniljaan. Koska vaniljajauhe on maultaan hyvin vahva, tarvitaan sitä vain pieni määrä. Vaniljajauhetta tarvitaan noin neljäsosa vaniljasokerin määrästä saman maun saamiseksi.

100% aito luomu Bourbon-vanilja* Madagaskarista. *Luomuainesosa.

*KRAV-sertifioitu
*Ravinto- ja kuiturikas

Arvioi tuote ensimmäisenä

Tuotenumero: 682

Parasta ennen: 31.12.2022

Saatavuus: Varastossa

14,90 €