Dry rub-marinadi entrecote-pihville


Vaikeustaso:Helppo
Valmistusaika:5 min
Paistoaika:0 min
Annokset:1

Erinomainen kuivamarinadi entrecote-pihville! Ota liha huoneenlämpöön 30 - 60 minuuttia ennen kypsentämistä, voit marinoida lihan etukäteen jääkaapissa tai 30 minuuttia ennen kypsennystä.

Valmistusaineet

Valmistusohjeet

  • 1. Sekoita mausteet ja murskatut valkosipulit oliiviöljyyn.
  • 2. Hiero marinadi pihvien pintaan ja anna marinoitua yön yli jääkaapissa tiiviissä pussissa tai marinointiastiassa. Mikäli haluat kypsentää pihvit heti, anna pihvien olla huoneenlämmössä 30-60 minuuttia maustumassa.

Arvioi tämä resepti

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kerro mielipiteesi reseptistä