Red Velvet -kakkusekoitus, 1 L

Katso kuva suurena

Katso lisää kuvia tuotteesta

Red Velvet -kakkusekoitus, 1 L

Valmista suklainen ja ihanan punainen Red Velvet -kakku käden käänteessä. Lisää jauheeseen munia, öljyä ja vettä ja paista.
Sopii myös muffinssien valmistamiseen. Sisältää vehnää ja soijaa.

Ainesosat: VEHNÄjauho, sokeri, VEHNÄtärkkelys, nostatusaineet E500, E341, E450, kasvisöljy (rypsi), KAAKAOjauhe (2%), emulgointiaineet E472b, E477, kuivattu glukoosisiirappi, SOIJAjauho, suola, sakeuttamisaineet E466, E415, värit E120, E129, aromit. E129 voi aiheuttaa muutoksia aktiivisuuteen ja keskittymiskykyyn.

Ravintosisältö (100 g):
Energia 1628 kJ / 389 kcal
Rasva 4,1 g
Sokeri 41,4 g
Suola 2,4 g

Valmistus:
Lämmitä uuni 175 asteeseen. Kaikkien ainesosien tulee olla huoneenlämpöisiä. Sekoita jauhe, vesi, munat ja kasvisöljy keskenään, vatkaa 6-8 minuuttia kunnes seos on tasaista. Kaada voideltuun vuokaan ja paista, kunnes kakku on kypsä. Soveltuu myös muffinsseihin.

Annostus: Kakun halkaisija 18-20 cm, 330g jauhetta, 2 munaa, 65 ml kasvisöljyä ja 130 ml vettä
22-24 cm, 400g jauhetta, 2 munaa, 80 ml kasvisöljyä, 160 ml vettä.
26-28 cm, 500g jauhetta, 3 munaa, 100 ml kasvisöljyä, 200 ml vettä.

Arvioi tuote ensimmäisenä

Tuotenumero: 1028

Saatavuus: Varastossa

9,50 €